Це смачний і простий рецепт, для якого потрібні інгредієнти, що завжди є під рукою.
Як приготувати смачне печиво на сковороді: простий рецептІнгредієнти:
270 г пшеничного борошна
50 г цукру
2 ст. ложки рослинної олії
50 г сметани
1 яйце (використовувати тільки жовток)
1 ч. ложка розпушувача тіста
Покрокова інструкція:
1. Підготовка основи тіста
Відокремте яєчний жовток від білка (білок не використовуємо).
У глибокій мисці з'єднайте жовток з рослинною олією, сметаною та цукром. Добре перемішайте до отримання однорідної консистенції.
2. Заміс тіста
В окремій ємності просійте борошно та додайте розпушувач.
Потім додайте підготовлену суміш до борошна і ретельно перемішайте.
Замісіть м'яке тісто. Якщо воно буде трохи липким, додайте ще трішки борошна.
3. Формування печива
Скачайте тісто в ковбаску і наріжте її на рівні шматочки, розміром близько 1 см.
Сформуйте з них печиво, надаючи йому бажану форму.
4. Обсмажування печива
Розігрійте сковороду на середньому вогні.
Випікайте печиво без олії з обох сторін до золотистої скоринки (приблизно 2-3 хвилини з кожного боку).
Секрети приготування:
Тісто можна зберігати в холодильнику до 2 днів, якщо ви хочете приготувати печиво пізніше.
Для різноманітності можна додавати в тісто дрібку кориці або ванільний цукор.
Насолоджуйтесь смачним печивом, яке легко готується на сковороді!
Смачного!